A Contratemps estrena web

29/03/2017

Captura de pantalla 2017-03-28 a les 15.06.37Ahir, 27 de març s’obria al públic, per primera vegada, la nova web del programa dedicat a la música en valencià de Ràdio Altea, dirigit i presentat per Pere Barber.

En esta nova web podràs trobar tots els programes ja emesos, que aniran actualitzant-se cada setmana. També es té la intenció de mantenir la web actualitzada cada setmana amb les diferents novetats musicals que vagen sorgint, així com la creació d’una agenda d’esdeveniments. Encara que estes dos funcionalitats encara no estan operatives. 

La web s’ha dissenyat a partir d’una plantilla adaptable a tots els dispositius mòbils, ja que actualment el 90% de les connexions es realitzen des d’aquest tipus d’aparells, per tant la pàgina és completament adaptable a qualsevol tipus de dispositiu, des d’un smartphone, passant per les tàblets i acabant pels ordinadors d’escriptori.

Com ja sabràs, el programa s’emet cada divendres a Ràdio Altea, 107.6 FM, a les 20h i amb una duració d’una hora. També es pot escoltar a través de la App per a dispositius mòbils o des de la web de la ràdio i des d’esta mateixa web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *