Els últims trenta dies han sigut dies de creixement en número de reproduccions del podcast d’A Contratemps, arribant a superar les 145 reproduccions diàries i situant-se entre els principals podcast en valencià de les diferents plataformes.

Des del passat dia 14 de març, dia en que s’activava l’estat d’alarma, les reproduccions del podcast han agumentat fins a les 1.145, la xifra més alta des de que vam deixar Ràdio Altea.

Per plataformes, Apple Podcast s’emporta la xifra més alta, amb el 50% de les reproduccions des d’esta plataforma, seguida per Ivoox, amb un 49% que es divideix en el 26% des de l’app per a iOS i el 22% en l’app de Android, mentre que des de la web arriba l’1% de les visites. L’1% restant arriba a través d’altres plataformes com Google Podcast o Spotify.

Arriba l’estiu i amb ell arriba també el temps per a gaudir una mica i això significa agafar vacances!

Però tranquils, que A Contratemps tornarà amb tots i totes vosaltres a partir del mes de setembre, com ja sabeu, en un altre format degut als problemes d’última hora sorgits al final d’esta quarta temporada que hem acabat a Ràdio Altea.

De fet, ja estem treballant per preparar eixe nou format i que estiga disponible només acabar l’estiu, per poder tornar a estar disponibles per a totes vosaltres!

Ara ja sabeu, gaudiu de l’estiu i ens veiem als concerts!

Ja tens disponible el podcast del setè programa de la quarta temporada que hem iniciat a Ràdio Altea. Un programa que vam dedicar a les 15 cançons més escoltades aquest 2018 al programa! 

I com sempre, ja saps que també pots trobar-nos a FacebookTwitter i Instagram i també als podcast d’iTunes