El Fesporrat es consolida en la seua tercera edició

03/10/2017

Més de 2.000 persones es van apropar a la carpa per gaudir de la tercera edició del festival alteà

El passat dissabte tenia lloc una edició més del Fesporrat, que arribava a la seua tercera edició amb l’aspiració de consolidar-se com un dels festivals de referència al País Valencià. I així va ser. 

Pupil·les obrien la nit amb la seua música descarada i fresca, davant d’una bona quantitat de públic a pesar de ser el primer grup. Continuava la festa amb Auxili, qui ja va fer que la carpa començara a quedar-se xicoteta. A la 1:30h arribava l’hora dels ZOO, ja no hi havia lloc dins la carpa i molta gent es quedava pels voltants, els de Gandia van estar a l’alçada i van oferir un gran concert a les més de 2.000 persones que estaven baix de l’escenari. Per rematar la nit, Seguirem va tornar a fer sentir la música d’Obrint Pas a la molta gent que es va quedar fins les 5 del matí gaudint del concert.

La resposta del públic va ser l’esperada i al voltant de 2.000 persones van omplir una carpa que estava de gom a gom. Amb açò el Fesporrat es consolida com un festival referent dins del panorama musical valencià.

Des de ja, l’organització del festival es posa a treballar en la propera edició per a que el 2018 el Fesporrat continue creixent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *