RAVAL, segon treball de ZOO

30/03/2017

La banda valenciana presentava el passat divendres 24 el que és el se segon treball d’estudi i que han anomenat ‘RAVAL’.

El disc està format per 11 cançons entre les que compten amb col·laboracions de luxe com són les de Pablo, de La Raíz, Def con Dos o Mafalda, entre altres, i on el grup experimenta amb noves sonoritats com ara el ‘drum&basss’ típic dels anys 90, i les bases i fons electrònics presents a algunes cançons del disc, com per exemple ‘presoners’ on han comptat amb la col·laboració de ‘Mafalda’. 

No falta la crítica social, ben present sobretot en cançons com ‘El cap per avall’, primer single d’avançament d’aquest disc, i en ‘La mestra’, segon single d’avançament i on es denúncia la persecució lingüística del valencià a través de la història d’una profesora durant els últims anys del franquisme.

La banda torna als escenaris després d’una xicoteta aturada més que merescuda després de l’èxit brutal del seu primer àlbum ‘Tempestes vénen del sud’, i ho fan amb molta força després de l’edició d’este treball que és fruit de l’experiència guanyada pel grup després d’un centenar de concerts arreu de l’estat.

Pots trobar el nou treball de ZOO a les principals plataformes de música i en descàrrega directa:

ZOO – RAVAL (Propaganda pel fet! 2017)

http://descarrega.zooposse.com/

SPOTIFY: http://spotify.zooposse.com/

iTUNES: http://applemusic.zooposse.com/

BANDCAMP: https://zooposse.bandcamp.com/

+INFO http://zooposse.com | http://propaganda-pel-fet.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *