Arranca la tercera edició del Fesporrat

03/04/2017

L’organització ha presentat hui el que serà el primer grup del cartell 2017

Anunci Pupil·lesEste matí, a les 12, l’organització del Fesporrat ha anunciat el primer dels grups que conformaran el cartell de la tercera edició del festival alteà. 

Pupil·les ha sigut el grup anunciat, un grup de hip-hop format per dos veus femenines i un discjòquei, encara que als inicis eren tres. Provenen de diversos punts del País Valencià: Joan DJ-Rule (Montcada, Horta Nord), Mireia (Alzira, la Ribera) i Natàlia (Gata de Gorgos, la Marina).

El  projecte naix l’any 2014 i elles mateix diuen fer “música feminista en la nostra llengua i vam nàixer per aportar veus femenines al panorama musical valencià”.

Al seu primer disc “Bruixes de dol”, publicat al setembre de 2014, es pot trobar una fusió de reggae, ska, drum & bass. Fa tan sols unes setmanes estrenaven el seu segon treball, que porta per nom ‘Les silenciades’ i que es pot trobar a les principals plataformes de distribució.

El festival tindrà lloc el proper 30 de setembre a Altea i anirà desvetllant les properes setmanes els diferents grups que conformaran el cartell d’enguany.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *